Stik af mens badeværelset bliver fikset

Badeværelset er et af de dyreste og mest omstændelige rum at få renoveret i en bolig. Hyrer du professionelle håndværkere til at stå for opgaven, tager det alt mellem to og seks uger, før badeværelset er fuldt funktionsdygtigt igen. Skal du selv stå for hele eller dele af arbejdet, kan det nemt tage længere tid.

De fleste kan sagtens leve med, at der ikke er et ordentligt badeværelse i et par dage, men når det trækker ud, kan man godt blive desperat. Bare tanken om et lækkert, varmt bad!

Her kan en god mulighed være, at stikke af fra byggerodet og tjekke ind i et sommerhus i hele perioden, en enkelt uge – eller blot en weekend, og få lidt ekstra forkælelse og hygge. Der er masser af lækre og billige sommerhuse at finde. Klik her – hvis I trænger til lidt wellness.

God planlægning hjælper dig

Du kan selv gøre en del for at gøre renoveringsperioden nemmere for dig selv. Det handler om planlægning, så der er taget højde for, at der ikke er de vanlige badefaciliteter i en periode. Når du har fundet den håndværker, der skal stå for arbejdet, er det også vigtigt, at I lægger en tidsplan sammen. På den måde kan du planlægge sådan noget som alternative bademuligheder hos familie og venner, på arbejdet eller i et sommerhus, som I lejer i renoveringsperioden eller dele af den.

Få altid flere tilbud hjem

Det er altid en god idé at få mere end et tilbud hjem, når man skal have renoveret et dyrt rum som et badeværelse. Badeværelset er boligens mest gennemregulerede rum, og der er masser af regler og lovgivning, der skal overholdes.

Når du bruger vores service, sørger vi for, at du får tilbud hjem fra tre forskellige håndværkere i dit område. Vi samarbejder med dygtige, lokale håndværkere over hele landet – og fordi vores samarbejdspartnere ved, at de altid er flere om at give tilbud på en given opgave, så kan du altid regne med at få en skarp og konkurrencedygtig pris, når du bruger os til at finde den håndværker, der skal stå for renoveringen af badeværelset.

Vores service er gratis for dig

Alt du skal gøre, er at beskrive, hvilken opgave du skal have udført og fortælle os, hvor i landet du bor, så skaffer vi tilbud hjem til dig. Det er gratis for dig at benytte vores service. Og du får endda yderligere fordele som vores entreprisegaranti, som sikrer dig, hvis der mod forventning skulle vise sig at være fejl eller mangler ved det endelig badeværelse, som vi har hjulpet dig med at få et tilbud på.

Gør det nemt, billigt og sikkert for dig selv. Vælg tilbud gennem os.

 

Stik af mens badeværelset bliver fikset
Rul til toppen