Sådan skaber du stemning af spa og wellness på dit badeværelse

Hvem elsker ikke at komme på wellnessophold og nyde følelsen af luksus og velvære? Med nogle få tips og tricks kan du relativt let og billigt forvandle dit eget badeværelse til et wellnessrum, og opnå den samme følelse af luksus og velvære hjemme hos dig selv.

Ryd op og få ro i sindet

En af de letteste, og ikke mindst billigste måder, at skabe en stemning af spa og wellness på i dit badeværelse, er ved at rydde op. Ja, det lyder måske banalt, men den er god nok.

En af grundene til, at man kommer helt ned i gear, når man er på wellnessophold, er, at der er ro og at der ikke er en masse ting, som forstyrrer. Hvis du har et badeværelse, som er fyldt med ting og sager og rod, så skaber det også rod i dit hoved. En måde, at få mere ro og velvære ind i dit badeværelse på, er derfor ved at tage et kritisk kig på de ting, du har på dit badeværelse, og få ryddet ud. Det vil med garanti give dig mere ro i sindet.

Ind med planterne

Naturen har en særlig afslappende og rolig effekt på os. Du kender det formentlig fra gåturen i skoven eller ved stranden. Så hvordan får du den følelse ind på dit badeværelse? Med planter.

Grønne omgivelser har en positiv effekt på vores mentalt tilstand og humør, og kan være med til at skabe en afslappende og rolig atmosfære. Hvis du ikke allerede har det, så sørg derfor for, at få nogle planter ind på badeværelset. Husk dog at vælg nogle planter, som kan holde til det våde og fugtige klima.

Duften betyder mere, end du regner med

Vi oplever ikke kun med vores øjne, men i høj grad også med vores næse. For at opnå den helt rette stemning af luksus og velvære på dit badeværelse, skal der derfor også dufte dejligt. Her kan du benytte dig af enten duftlys eller duftpinde, til at skabe en dejlig atmosfære af wellness og selvforkælelse.

På med badekåben

Hvis du ikke allerede har en badekåbe, så bør du anskaffe dig en. Der er nemlig ikke nogen beklædningsgenstand, som kan få dig til at slappe mere af, end en badekåbe. En badekåbe associeres med afslapning og wellness, og er derfor perfekt til at få dig i den rette wellness-stemning.

 

Sådan skaber du stemning af spa og wellness på dit badeværelse
Rul til toppen