Nyt badeværelse Rødovre

Nyt badeværelse i Rødovre

Skal du have lavet nyt badeværelse i 2022? Hyr en god håndværker til jobbet! Skal du have renoveret dit badeværelse? Så skal du have hyret en håndværker, som kan klare jobbet for dig. Et nyt badeværelse i dit hjem i Rødovre og omegn er et ret stort projekt, som kan tage længere tid, og derfor er det smart at få sat en professionel på sagen.

Få et tilbud på dit nye badeværelse

Er det kompliceret at få et nyt badeværelse i Rødovre?

Det kommer helt an på, hvad du skal have lavet. Badeværelset er et af de mest komplicerede rum i hjemmet, fordi der er mange forskellige tekniske installationer, og derfor er det altid en god idé, at en professionel håndværker klarer arbejdet for dig. Der er nemlig mange regler og forbehold, du skal tage højde for, og dette kan en håndværker gøre for dig.

Desuden skal du tænke indretning, og der kan være mange overvejelser, du skal tænke igennem, før du sætter en håndværker i gang. Der er derfor mange ting at overveje inden du får lavet nyt badeværelse i Rødovre, og det får du selvfølgelig en overordnet guide til i denne artikel.

💡FÅ ALTID FLERE TILBUD PÅ DIT NYE BADEVÆRELSE Der kan være stor forskel priserne for nyt badeværelse i Rødovre. Derfor bør du altid indhente flere tilbud fra forskellige firmaer. Med 3byggetilbud.dk kan du gøre dette nemt og hurtigt. Du bruger 1½ minut og så får du 3 helt gratis og helt uforpligtende tilbud. De har nemlig samlet en masse gode håndværkere i Danmark – også i Rødovre og omegn og med speciale i badeværelser. Med 3byggetilbud.dk er du desuden altid sikret:
 • Helt gratis og 100% uforpligtende tilbud
 • Entreprisegaranti på udført arbejde
 • Nøje udvalgte håndværkere, som er godkendt af 3byggetilbud.dk

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud

Nyt badeværelse i Rødovre

Hvad skal du huske, inden du hyrer en håndværker til at renovere dit badeværelse i Rødovre?

Der er nogle punkter, du skal huske at tage højde for, inden renoveringen af et nyt badeværelse påbegyndes. I dette afsnit får du et overblik over dem alle:

 1. Hvad er formålet med et nyt badeværelse i Rødovre?

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil renovere dit badeværelse. Men før renoveringen rigtigt går i gang, skal du finde ud af, hvad formålet er? Der kan sagtens være mere end én grund til at ville have et nyt badeværelse i Rødovre. Men dette er vigtigt at slå fast, inden håndværkeren går i gang, så han ved, hvad dine visioner er. Skal det moderniseres? Skal installationerne optimeres? Hvis rummet skal moderniseres, kan udskiftning af fliser ændrer udtrykket drastisk og måske være tilstrækkeligt.

Men hvis installationerne skal skiftes kræver det lidt større arbejde. Hvis rummet skal gøres større eller omorganiseres, skal der også en del planlægning til dette. Dette gælder, om det er en ekstra håndvask eller en total omorganisering, hvor alt skal stilles anderledes. Det kommer helt an på, hvad rummets brugeres behov er. Hvis du ikke gør dig de nødvendige overvejelser og forbehold om renoveringen af et nyt badeværelse, kan det koste dig dyrt, være unødigt upraktisk og i værste tilfælde være ulovligt. Dette vil uddybes i punkt 4.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

2. Hvad ligger dit budget på?

Det er vigtigt at være realistisk, når det gælder budgettet i relation til renoveringen af et nyt badeværelse i Rødovre. Du kan sætte dig ned, enten alene eller med din samlever, og kigge jeres økonomi igennem for at finde ud af, hvor mange penge I har at gøre med.

Selv hvis I regner ud, at I har 30.000kr at gøre godt med, skal I også lægge penge til side til uforudsete udgifter. Det kan være ekstra materiale eller fejl, som skal gøres om. På den måde er du forberedt, hvis der skulle ske noget uventet under renoveringen af et nyt badeværelse.

Det er desuden vigtigt at gøre op med dig selv, om der er ting, du kan gå på kompromis med i tilfælde af, at renoveringen bliver dyrere end forventet. Det kan være, du ikke får fliserne i den præcise farve, du ønskede, eller du kan måske gå udenom de allerede eksisterende installationer. Uanset hvad er økonomien vigtig at finde tid til at kigge igennem, så håndværkeren også ved, hvor meget han har at gøre med.

Nyt badeværelse i Rødovre

3. Hvordan skal indretningen være?

Når al planlægningen og økonomien er på plads, skal du have designet nyt badeværelse i Rødovre. Der er mange beslutninger, der skal tages, og du skal finde ud af, hvordan rummet skal indrettes. Hvor skal håndvasken og toilettet placeret? Hvad er mest optimal i forhold til, når man træder ind i rummet? Skal der være plads til skabe, eller skal skabsplads installeres allerede under renoveringen?

Hvilke farver skal benyttes, og er der et bestemt tema, du vil gå efter? Alle de spørgsmål er gode at få besvaret, så du har en bestemt vision om, hvordan det et nyt badeværelse i Rødovre skal ende med at se ud. Du behøves dog ikke sidde med dette selv, for det kan være svært at visualisere.

Det er altid en god idé at hente inspiration fra andre; det kan være gennem bekendte eller via internettet. Pinterest er god til at visualisering, så her kan du nemt og hurtigt hente inspiration til nyt badeværelse. Når du så skal til at beslutte dig for indretningen, så husk at have in mente, at et nyt badeværelse skal kunne holde i mange år, og du skal gerne stadig elske det om 20 år. Så selvom et dybblåt badeværelse måske er flot nu, vil du så stadig synes det om mange år?

Du skal derfor huske at tænke mange år frem. Der er desuden en masse regler, når det gælder indretning og renovering af badeværelse, som også skal tages højde for. Dette inkluderer vådrumszoner, hvor man må borer, hvor meget plads der skal være rundt om håndvasken, osv. Derfor kan det også være smart at have en fagmand ind over selve indretningen af badeværelset, så du ved, dine visioner kan lade sig gøre.

Få 3 uforpligtende tilbud – og vælg det bedste

4. Skal du have en byggetilladelse?

Det kommer helt an på, hvor du bor, og om det er lejet eller ejet, i forhold til, om renoveringen af nyt badeværelse i Rødovre kræver en byggetilladelse. Hvis din bolig er lejet, bør du tjekke med din udlejer og kommunen, og hvis du bor i en andelsboligforening eller ejerforening, er det helt sikkert også en god idé at orientere og tjekke med bestyrelsen her først. Der er altså en del regler i forhold til din boligsituation, og dette er derfor et must at finde ud af, inden renoveringen af nyt badeværelse i Rødovre påbegyndes.

Hvis disse regler ikke følges, kan dit byggeprojekt gå hen og være et ulovligt anliggende, og dette vil du gerne undgå. Så husk at tjekke op på, om du skal have en byggetilladelse! Nyt badeværelse i Rødovre

5. Skal du have en professionel håndværker på sagen?

Siden du læser denne artikel, må svaret på dette spørgsmål med stor sandsynlighed være ja. Det kan ikke nævnes nok gange, hvor vigtigt det er, at få sat en professionel på sagen. Renovering af et nyt badeværelse er et stort projekt, og for at det bliver perfekt i første omgang, er det vigtigt at få professionel hjælp, medmindre du allerede selv besidder de faglige kompetencer til at udføre arbejdet.

Flere af opgaverne kan være svære at udføre, og der skal som regel flere fagfolk ind over renovering af et nyt badeværelse, især hvis det er en totalrenovering. Det kan være, der både skal elektriker, VVS’er og murermester inde over, og det er sjældent én person, besidder alle de faglige kompetencer til deres jobs. Der er altså fem overordnede vigtige ting, du skal huske, før du påbegynder renoveringen af nyt badeværelse i Rødovre. Disse ting er vigtige at tage højde for, inden renoveringen starter. Når du har fundet ud af disse fem ting, er det eneste tilbage at hyrer en håndværker til at påbegynde opgaven. Dette kan du gøre via 3byggetilbud.dk.

Modtag 3 tilbud til dit badeværelse projekt

  Nyt badeværelse i Rødovre  

Find lokale håndværkere til dit nye badeværelse i Rødovre?

TK-Byg
Mollerupvej 6 – 2610 Rødovre

ISOGVAND.DK ApS
Brandstrupvej 10 – 2610 Rødovre

BLIKKENSLAGERMESTER JENS VOLF
Hadsundvej 6 – 2610 Rødovre

PNP-BYG A/S
Glerupvej 7 – 2610 Rødovre

SEGA BYG ApS
Tæbyvej 26 – 2610 Rødovre

Tømrermester Thomas Storm
Medelbyvej 23 – 2610 Rødovre

N & N Entreprise ApS
Hadsundvej 11 – 2610 Rødovre

Simpel Byg & Anlæg ApS
Slotsherrens Have 205 – 2610 Rødovre

HVIDTFELDT VVS ApS
Præstebakken 14 – 2610 Rødovre

TØMRER-OG SNEDKERFIRMAET FLEMMING HOLTZE ApS
Pilely 15A – 2610 Rødovre

FRODE RASMUSSENS EFTF. ApS
Nyholms Alle 11 – 2610 Rødovre

charles nielsen VVS a/s
Glerupvej 6 – 2610 Rødovre

SELSKABET AF 1. JUNI 2010 ApS
Fjeldhammervej 6 – 2610 Rødovre

MK Renovering ApS
Nyholms Alle 48 – 2610 Rødovre

Østermann & Knopp VVS ApS
Grønlunds Alle 36B – 2610 Rødovre

TVILLING VVS ApS
Valhøjs Alle 155 – 2610 Rødovre

D’talje
C/O Lars Himmelstrup, Mariehøj 62 – 1. 1 – 2610 Rødovre

murerfirmaet Hans Gertsen
Torbistvej 23 – 2610 Rødovre

PETER SØBORG HOLDING ApS
Damhus Boulevard 30 – 2610 Rødovre

TØMRER & SNEDKERFIRMA CARSTEN SKJØDT ApS
Elstedvej 23 – 2610 Rødovre

Spar 2 VVS ApS
Fjeldhammervej 17 – 2610 Rødovre

Din Tømrer ApS
C/O Anders Dahlberg T. Kristensen, Schweizerdalsvej 145 – 2610 Rødovre

TØMRER OG SNEDKERFIRMAET
C/O JOHN RY NIELSEN, Tæbyvej 46B – 2610 Rødovre

Tømrermester Tim
Nyskiftevej 43 – 2610 Rødovre

VKT VVS ApS
C/O Maxim Bazaga, Rødovrevej 36 – st. tv – 2610 Rødovre

Denne liste er baseret udfra relevante brancher, herunder murer, tømrer og VVS firmaer.

Hvad er 3byggetilbud.dk?

3byggetilbud.dk er en virksomhed, der har eksisteret siden 2000, som har afdelinger i  København og Aarhus. Der er 50+ ansatte i disse afdelinger, og deres primære opgave er at overdrage bygge- og renoveringsopgaver til håndværkere på landsplan, som så finder dygtige håndværkere, der matcher din opgavebeskrivelse. Håndværkere omfatter i dette tilfælde både elektrikere, murermestre, tømrere og mange andre. 3byggetilbud.dk dækker hele landet og samarbejder med mere end 1600 virksomheder på landsplan.

💡Går du med tanker om at få bygget nyt badeværelse?Gennem 3byggetilbud.dk får du 3 tilbud fra lokale håndværkere der byder ind på din opgave, herefter har du mulighed for frit at vælge om en af håndværkerne skal stå for din opgave. Firmaerne er klar over at du har fået tilbud fra flere af deres konkurrenter, på denne måde vil du ofte modtage fordelagtige tilbud. Med brug af 3byggetilbud.dk er du altid sikret:
 • Fordelagtige markedspriser
 • Entreprisegaranti på udført arbejde
 • Nøje udvalgte håndværkere, som er godkendt af 3byggetilbud.dk

Få et tilbud på dit nye badeværelse

Forstå konceptet med denne video på kun 1 minut!

Hvordan fungerer 3byggetilbud.dk?

3byggetilbud.dk fungerer på den måde, at du kan indsende en arbejdsbeskrivelse på et bygge- og/eller renoveringsprojekt og så sender de dig 3 tilbud på en håndværker, der kan hjælpe dig med opgaven. Denne service er 100 % gratis, uforpligtende og meget praktisk.

Når du derfor søger efter en håndværker i Rødovre og præcist beskriver opgaven i din søgen efter denne, sender 3byggetilbud.dk dig 3 tilbud til en håndværker i Rødovre og omegn, der “byder” på pågældende job. Din opgave sendes altså i udbud til håndværkere i Rødovre og omegn, hvor de så byder på opgaven. Den måde, de byder på, er ved at presse deres priser ned så meget som muligt, så det bliver så fordelagtigt for dig som muligt. Dette er fordi, de ved, at der er konkurrence om opgaven; hvis de ikke har den laveste pris, er der mindre chance for, at du vælger dem.

Derfor er du garanteret den bedste pris, fordi de vil gøre sig billigere end deres konkurrenter.

Nyt badeværelse i Rødovre

Du er derfor ikke sikret den bedste pris, hvis du Googler dig frem til en håndværker, da de ikke har brug for at sætte deres pris ned, fordi der ingen konkurrence er. En privat kontaktet håndværker er derfor ikke nødvendigvis fordelagtig for dig. Håndværkeren som påtager sig dit arbejde har tiden og økonomien til at sætte sine priser ned, hvorfor det er super smart at indhente dine 3 tilbud på en håndværker i Rødovre og omegn via 3byggetilbud.dk.

Håndværkerne i Rødovre, som er tilknyttet 3byggetilbud.dk, er desuden professionelle og dygtige samt nøje udvalgt af firmaet til at påtage sig din opgave. Men når du har modtaget dine 3 tilbud er du ikke forpligtet til at acceptere et af dem, da servicen er 100% uforpligtende.

Firmaet tjener deres penge via faste medlemsskaber fra de tilknyttede håndværkere og ikke deres kunder. Der er derfor mange fordele ved at benytte sig af 3byggetilbud.dk, og så er det utrolig nemt! Det eneste du skal gøre, er at:

 1. Indsende din opgavebeskrivelse og (eventuelt) vedhæfte billeder for mere kontekst
 2. Indtaste kontaktoplysninger
 3. Sende opgaven afsted!

Som du kan læse, er det altså super fordelagtigt at benytte sig af 3byggetilbud.dk til at renovere nyt badeværelse i Rødovre. Det er:

 • Nemt, simpelt og hurtigt
 • 100% gratis
 • Uforpligtende

Når du har modtaget dine 3 tilbud fra 3byggetilbud.dk, er det eneste du skal gøre, enten at takke ja til et tilbud eller takke nej til alle tilbuddene. Der kan være mange grunde til, at du ikke vil takke ja, og det er også helt okay.

Hvis du takker ja, vil håndværkeren have op til 90 dage til at påbegynde arbejdet, og hvis dette ikke er gjort inden de 90 dage, vil du modtage erstatning fra 3byggetilbud.dk’s entreprisegaranti. Denne entreprisegaranti dækker for op til 35.000kr for privatpersoner og op til 100.000kr for foreninger og erhverv. Hvis håndværkeren derfor ikke udfører arbejdet til et tilfredsstillende resultat, er du dækket af denne garanti, som du kan benytte til gøre fejlene om.

Få tilbud på dit nye badeværelse

Nyt badeværelse i Rødovre

Hvordan vælger du den rigtige håndværker til at renovere nyt badeværelse i Rødovre?

Der er flere ting, du kan tage højde for, når du skal til at vælge en håndværker til at renovere dit badeværelse. Det kan nemlig være svært at finde ud af, hvem det rette match er for dig, så derfor er der tre overordnede ting, du skal kigge efter; anmeldelser, erfaring og priser. Normalvis vil man jo gå efter den billigste håndværker i Rødovre, men hvis han har fået dårlige anmeldelser, er dette nok ikke tilfældet. Derfor skal du gerne kigge efter en god kombination af disse tre, når du foretager dig dit valg. Nyt badeværelse i Rødovre

Hvad venter du på? Få renoveret nyt badeværelse i Rødovre så hurtigt som muligt!

Denne artikel har givet dig en udførlig guide til, hvad du skal huske, når du får renoveret nyt badeværelse, og hvordan du finder den bedste håndværker til den mest fordelagtige pris. Du kan nu nemt få en professionel sat på sagen hurtigst muligt, du skal bare få indsendt din opgave til 3byggetilbud.dk allerede i dag, og så er du godt kørende. Indhent dine 3 tilbud på en håndværker, som kan give dig et flot, nyt badeværelse i Rødovre allerede i dag. Rigtig god jagt!

Få gratis og uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse

Lidt information om byen Rødovre

Rødovre er en bydel i Storkøbenhavn med 41.007 indbyggere (2021), beliggende ca. 10 kilometer vest for Rådhuspladsen mellem Glostrup mod vest, Brøndbyøster mod sydvest, Hvidovre mod syd, Valby mod sydøst, Vanløse mod øst, og Herlev mod nord.

Vi kan hjælpe med nyt badeværelse i mange byer, nedenfor er nogle tilfældige eksempler


Rul til toppen